header_template

Söderberg & Haak Maskin | Lantbruksinspiration | Amazone Smart Frame System

Perfekt arbetsdjup: Upptäck Amazones Smart Frame System

Smart Frame System från Amazone är en helt ny design för justering av arbetsdjupet för kompakta tallrikskultivatorer. Hela raden med tallrikar vrids för att justera arbetsdjupet. Tallrikarna vrids antingen bort från ramen för att arbeta djupare eller upp mot ramen för att arbeta grundare. Ramen förblir alltid parallell med marken.

Fördelar med Smart Frame System:

  1. Enkelt och okomplicerad inställning av arbetsdjupet: Genom att vridatallrikarna kan arbetsdjupet enkelt justeras och anpassas.

  2. Oberoende djupjustering av främre raden respektive bakre raden tallrikar. Detta medför alltid samma arbetsdjup.
  3. Bekvämt för snabb ändring av arbetsdjup: Perfekt för att arbeta djupare i spåren eller på hörnet av fältet.
  4. Stor genomsläpplighet av materialet, alltid perfekt anpassad till arbetsdjupet: Avståndet mellan skivorna och huvudramen ökar automatiskt ju djupare du arbetar.
  5. Inga behov av att lämna hytten för att ändra arbetsdjupet: Skalorna visar de aktuella inställningarna och är perfekt synliga från traktorsätet.

Smart Frame System erbjuder maximal komfort och effektivitet för jordbrukare, medan det ger oberoende inställningar för både framverktygen och skivorna. Med detta system kan du enkelt anpassa din kultivator för optimal prestanda utan att lämna traktorhytten.

Smart Frame System är standard på alla Catros maskiner i 03 serien, 2,5 m till 12 m.

Publiceringsdatum: apr 12, 2024

Läs mer om Amazone kultivatorer