Söderberg & Haak är ett stabilt och långsiktigt företag

​Söderberg & Haak – Din partner för framgång!

Söderberg & Haak Maskin har sedan starten varit synonymt med stabilitet och långsiktighet. Vår stolta historia sträcker sig över årtionden av enastående service och engagemang för våra kunder. Som en etablerad aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad har vi inte bara satt standarden – vi har definierat den.

Vårt nätverk sträcker sig över hela Sverige, med närvaro på egna anläggningar och hos privata återförsäljare. Det innebär att oavsett var du befinner dig i landet, är vi här för att stödja dig. Vi tror på närhet till våra kunder och partners, och vårt geografiska utbud garanterar just det.

Hos Söderberg & Haak Maskin är vi stolta över att representera några av de mest ansedda varumärkena inom branschen. Vårt sortiment inkluderar toppnamn som Amazone, BOMAG och Komatsu. När du väljer oss, väljer du en partner som sätter kvalitet och pålitlighet i centrum.

Vi förstår att lantbruk och entreprenadverksamhet kräver pålitlig utrustning som inte sviker när det verkligen gäller. Med Söderberg & Haak Maskin får du tillgång till det bästa som marknaden har att erbjuda, stöttat av vår långa erfarenhet och kompetens.

Välkommen till vår värld av lantbruk och entreprenad. Hos Söderberg & Haak Maskin går vi utöver att bara sälja maskiner – vi bygger långsiktiga partnerskap, vi stöder din framgång och vi ser till att du har allt du behöver för att nå dina mål. Kontakta oss idag och upplev skillnaden med Söderberg & Haak Maskin. Din framgång är vår framgång!

3

VARUMÄRKEN

40

ÅTERFÖRSÄLJARE

100

ANSTÄLLDA

Söderberg & Haak en del av Mellby Gård

Mellby Gård AB startades 1986 av Rune Andersson, då med inriktningen lantbruks- och hästverksamhet.

På 20 år har företaget vuxit till en internationell koncern där ett tjugotal handels- och industriföretag ingår. Koncernen bedriver även finansverksamhet och hela gruppen omsätter drygt 5 miljarder SEK inklusive intressebolagsandelar.

God lönsamhet och låg belåning kännetecknar gruppen. Flertalet portföljföretag som ingår i Mellby Gård-gruppen är etablerade verksamheter i mogna branscher, vilket ger dem en hög grad av stabilitet. Företagen har byggt starka marknadspositioner och har stor kunskap om sina respektive verksamhetsområden.

För mer information, besök Mellbygårds hemsida

Stolt medlem hos Maskinleverantörerna

Vi är stolta medlemmar hos Maskinleverantörerna, Sveriges ledande branschorganisation för mobila maskiner. Vårt medlemskap innebär att vi följer strikta stadgar och kvalifikationsbestämmelser, vilket garanterar trygga affärer för våra kunder. Genom att vara en del av ML säkerställer vi att vi har gedigen branschkunskap, kvalificerad personal och håller oss till högsta affärsetik. Vi är här för våra kunder och strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service.

Läs mer på Maskinleverantörernas hemsida

Söderberg & Haak värnar om miljön

Söderberg & Haak arbetar mot att alla ska ha ett starkt miljötänk, både på företaget och i våra produkter. Vår målsättning är att tillföra det svenska jordbruket produkter för en rationell drift och ett effektivt utnyttjande och vi är samtidigt medvetna om att all mänsklig verksamhet påverkar miljön, vilket medför förändrade krav på jordbruk och på den utrustning som används.

Vi har därför fastställt att följande policy skall utgöra riktlinje för all verksamhet inom Söderberg & Haak:

  • Ständig förbättring av miljökompetensen – på alla nivåer
  • Förebyggande av negativ miljöpåverkan
  • Lagar, föreskrifter och andra regelverk ska alltid utgöra lägsta krav
  • Utveckla tjänster och service, som minskar produkternas miljöbelastning
  • Genom detta är vi övertygade om att vi medverkar till ett ökat miljötänkande, inom såväl vårt eget företag, som hos våra återförsäljare och slutkunder – Sveriges lantbrukare och entreprenörer.