Söderberg & Haak är ett stabilt och långsiktigt företag

​Söderberg & Haak – Din partner för framgång!

Söderberg & Haak Maskin har sedan starten varit synonymt med stabilitet och långsiktighet. Vår stolta historia sträcker sig över årtionden av enastående service och engagemang för våra kunder. Som Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad har vi inte bara satt standarden – vi har definierat den.

Vårt nätverk sträcker sig över hela Sverige, med närvaro på egna anläggningar och hos privata återförsäljare. Det innebär att oavsett var du befinner dig i landet, är vi här för att stödja dig. Vi tror på närhet till våra kunder och partners, och vårt geografiska utbud garanterar just det.

Hos Söderberg & Haak Maskin är vi stolta över att representera några av de mest ansedda varumärkena inom branschen. Vårt sortiment inkluderar toppnamn som Amazone, BOMAG och Komatsu. När du väljer oss, väljer du en partner som sätter kvalitet och pålitlighet i centrum.

Vi förstår att lantbruk och entreprenadverksamhet kräver pålitlig utrustning som inte sviker när det verkligen gäller. Med Söderberg & Haak Maskin får du tillgång till det bästa som marknaden har att erbjuda, stöttat av vår långa erfarenhet och kompetens.

Välkommen till vår värld av lantbruk och entreprenad. Hos Söderberg & Haak Maskin går vi utöver att bara sälja maskiner – vi bygger långsiktiga partnerskap, vi stöder din framgång och vi ser till att du har allt du behöver för att nå dina mål. Kontakta oss idag och upplev skillnaden med Söderberg & Haak Maskin. Din framgång är vår framgång!

Söderberg & Haak värnar om miljön

Söderberg & Haak arbetar mot att alla ska ha ett starkt miljötänk, både på företaget och i våra produkter. Vår målsättning är att tillföra det svenska jordbruket produkter för en rationell drift och ett effektivt utnyttjande och vi är samtidigt medvetna om att all mänsklig verksamhet påverkar miljön, vilket medför förändrade krav på jordbruk och på den utrustning som används.

Vi har därför fastställt att följande policy skall utgöra riktlinje för all verksamhet inom Söderberg & Haak:

  • Ständig förbättring av miljökompetensen – på alla nivåer
  • Förebyggande av negativ miljöpåverkan
  • Lagar, föreskrifter och andra regelverk ska alltid utgöra lägsta krav
  • Utveckla tjänster och service, som minskar produkternas miljöbelastning
  • Genom detta är vi övertygade om att vi medverkar till ett ökat miljötänkande, inom såväl vårt eget företag, som hos våra återförsäljare och slutkunder – Sveriges lantbrukare och entreprenörer.