AMAZONE är ledande tillverkare av växtodlingsmaskiner som är kända för

kvalitet och driftsäkerhet | marknadsledande teknik | högsta kapacitet | användarvänliga | snabb och kvalificerad kundservice | tillförlitlig reservdelsförsörjning | högt andrahandsvärde

Förläng skyddet- totalt 24-månaders fabriksgaranti utan kostnad.

Ansök om en 24-månaders fabriksgaranti för alla maskiner och en 36-månaders fabriksgaranti för Pantera och Profihopper-maskinerna via myAMAZONE!

 

Läs mer

7 års rostskyddsgaranti för AMAZONE spridare

Ansök redan idag om en garanti mot genomrostning för ZA-V, ZA-TS och ZG-TS gödselspridare

 

Läs mer

myAmazone för mer produktion

Gå med i myAMAZONE digitala kundportal och dra nytta av kostnadsfria tjänster! 

Gå med idag

140 år av Amazone innovation

Amazones högkvalitativa växtodlingsmaskiner är för de flesta lantbrukare mest förknippat med handelsgödselspridare och växtskyddssprutor.

Dessutom erbjuder Amazone grönytemaskiner och ett komplett sortiment av jordbearbetnings- och såmaskiner. Som kund återfinns inte bara lantbruksföretag, utan även kommuner, fastighetsförvaltningar och maskinstationer. Det som kännetecknar Amazones sortiment – och som uppskattas av kunderna – är den genomgående höga kvaliteten och driftsäkerheten.

Ett exempel på Amazones innovationsförmåga är ISOBUS-monitorn Amatron 4, som har smarta och användarvänliga menyer – allt inbyggt i ett robust hölje.

Dessutom tillhandahåller AMAZONE en unik gödselrådgivningstjänst där man ger information om alla – även okända – typer av gödselmedel. Dessutom finns en omfattande internetbaserad informationstjänst, med reservdelslistor, såtabeller mm.

Vid Agritechnica-utställningarna, har AMAZONE belönats med inte mindre än 32 st guld- och silvermedaljer, vilket innebär att man är ett av de mest innovativa företagen inom branschen.

Spridarinställningar Amazone
Hitta en Amazone återförsäljare
Reservdelar och service
Amazone officiella hemsida.

kultivatorer

Hur ser spridarinställningen ut på din Amazone gödselspridare?

 
En korrekt spridarinställning på en gödselspridare är mycket viktig för att säkerställa en jämn och effektiv spridning av gödseln på åkern.
 
Om spridaren inte är korrekt inställd kan det leda till en ojämn fördelning av gödseln, vilket kan påverka grödans tillväxt negativt och öka risken för övergödning på vissa områden.
 
Därför är det viktigt att ta tid att justera och optimera inställningarna på gödselspridaren för att säkerställa en jämn och effektiv spridning av gödseln på fältet.
 

>> Ha koll på dina inställningar i mySpreader app eller via vår sida spridarinställningar.