Välkommen till framtidens precisonsodling med Cultiwise

Upptäck hur du kan minska användningen av bekämpningsmedel och öka lönsamheten med hjälp av Cultiwise.

I en värld där hållbarhet och effektivitet är avgörande för framgångsrikt jordbruk, erbjuder Cultiwise en revolutionerande lösning inom precisionsodling. Med avancerad drönarteknik och en integrerad dataanalysplattform ger vi dig möjligheten att ta kontroll över dina fält med oöverträffad precision – även i komplexa miljöer.

Precis Kartläggning
Cultiwise drönare kartlägger ditt fält och identifierar specifika ogräsarter som hotar din skörd. Genom att generera detaljerade kartor för precisionssprutning kan du effektivt hantera utmaningarna och optimera din produktion.

Användarvänlig innovation
Cultiwise är utformad för att vara intuitiv och lätt att använda. När du har definierat ditt fält tar våra drönare över och utför arbetet automatiskt. Vår plattform stöder alla vanliga terminaler och integrerar smidigt med Agrirouter och JDLink för en sömlös användarupplevelse.

En integrerad plattform
Cultiwise erbjuder mer än bara punktbesprutning. Med integration av satellitdata (med en gratisversion tillgänglig), väderstationer och markanalys får du alla verktyg du behöver för att optimera din verksamhet och maximera din avkastning.

Hållbarhet möter effektivitet
Genom att minska användningen av bekämpningsmedel bidrar du till en friskare planet och förbättrar ditt ekonomiska resultat. Cultiwise är din partner på vägen mot ett mer hållbart och lönsamt jordbruk.

Fördelar med Cultiwise:

  1. Datadrivna beslut i realtid: Samla in data själv och fatta informerade beslut snabbt.
  2. Övervakning med drönare och satelliter: Identifiera ogräs, sjukdomar och andra problem tidigt.
  3. Precisionskartor: Fokusera insatser där de behövs mest och använd exakt rätt mängd resurser.
  4. Kostnadsbesparingar: Minska kostnaderna för bekämpningsmedel och gödningsmedel.
  5. Ökad effektivitet: Optimera agronomiska interventioner för ett hållbart jordbruk.

Jordbruksindustrin förändras snabbt tack vare innovationer som möjliggör insamling och analys av data i en omfattning som tidigare var otänkbar. Med Cultiwise får du som lantbrukare en användarvänlig plattform för att optimera ditt arbete baserat på datadrivna beslut.

Upptäck hur Cultiwise kan hjälpa dig att möta framtidens utmaningar inom jordbruket och ta din verksamhet till nästa nivå.

 

Läs mer på Cultiwise hemsida.

Boka en demo!

Gå mot framtiden med Cultiwise och upptäck hur Cultiwise teknik kan förbättra din verksamhet.
Kontakta oss för mer information eller boka en demo idag.

Niclas Westmar
niclas.westmar@sodhaak.se
046- 25 92 25