Lediga tjänster

Hittar du inte någon tjänst som passar dig? Anmäl dig då till vårt jobbutskick så skickar vi ett email så fort som vi lägger ut en ledig tjänst.

Två servicetekniker Lantbruk till Söderberg & Haak Stora Skedvi

Vi söker två servicetekniker till vår anläggning i Stora Skedvi. En av tjänsterna är ett föräldravikariet som kan leda till tillsvidareanställning och för den andra tjänsten gäller tillsvidareanställning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst i ett stabilt och långsiktigt företag. Arbetet innebär stor frihet under ansvar.

I rollen som Servicetekniker arbetar du med service och reparationer av lantbruksmaskiner både på verkstaden och ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten.

Du utgår från Stora Skedvi eller från hemmet och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av lantbruk och har arbetat som mekaniker.

Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik och svetsning är ett krav.

Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande.

Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska.

Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer. Ansökan skickas in till Conny Zetterwall som även svarar på eventuella frågor.

Conny Zetterwall
Söderberg & Haak TC AB
Conny.zetterwall@sodhaak.se
0225-406 99

 

Ja, jag vill jobba hos er

När du anmäler dig till vårt nyhetsmail ”lediga jobb lantbruk”, så ger du samtidigt ditt samtycke till att vi skickar information om lediga tjänster. Vill du ha information om lediga tjänster på entreprenadsidan, besök vår entreprenadsida.

Du kan när som helst avregistrera dig från vårt utskick.

Den enda uppgift vi samlar in är ditt namn och din email-adress .

Söderberg & Haak Maskin söker en lantbrukssäljare

Söderberg & Haak Maskin AB söker nu en erfaren lantbrukssäljare med försäljningsområde Uppland och Dalarna. Tjänsten är på heltid och tillträdesdatum kan anpassas efter tillgänglighet från nuvarande arbetsgivare. Du kommer att ha ditt försäljningskontor hos någon av våra återförsäljare, beroende på din nuvarande hemort.

Du kommer få en central roll i Söderberg & Haaks fortsatta satsning på lantbruksmarknaden. Du som säljare bör ha god erfarenhet av lantbruk och djurhållning, vara självgående med ett stort driv och en positiv inställning. Delar av arbetstiden kommer du att jobba i fält med närhet till kunden.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en utåtriktad, utvecklande och kvalificerad tjänst med många kontaktytor externt och internt. Du kommer att samarbeta med Söderberg & Haaks egen säljkår och bolagets återförsäljare i Sverige.

Dina främsta ansvarsområden som säljare:

  • Driva försäljningen av Söderberg & Haak Maskins produktprogram i ditt försäljningsområde.
  • Bygga och vårda kundrelationer
  • Planera, leda och genomföra demonstrationer och kundevent

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning av lantbruksmaskiner och har teknikintresse. Om du har en utbildning så som Agronom eller Lantmästare ser vi det som en merit.

Vidare har du förmågan och intresset att arbeta både operativt och strategiskt samt som person är du utåtriktad, drivande, förtroendeingivande, orädd och affärsorienterad med ett sinne för detaljer.

Du har också förmågan att strukturera, planera och utveckla affärsrelationer samt har lätt för att kommunicera. Vidare är du relationsskapande, har integritet och ett tydligt mål- och resultatfokus.

Du har också goda kunskaper i engelska och Office-paketet samt god datavana.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta:

Tobias Lundgren
Försäljningschef Deutz-Fahr, DALBO
Tel. +46 46-25 92 15
Mobil. +46 72-227 24 70
E-post. tobias.lundgren@sodhaak.se

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev.