Lediga tjänster

Hittar du inte någon tjänst som passar dig? Anmäl dig då till vårt jobbutskick så skickar vi ett email så fort som vi lägger ut en ledig tjänst.

Söderberg & Haak Kvänum AB söker säljare Lantbruk

Söderberg & Haak Kvänum AB är en väletablerad aktör med sin bas i Kvänum. I moderna lokaler arbetar vi med försäljning, service och reservdelar till lantbruksmaskiner. Anläggning innehåller också en butiksverksamhet. Nu gör vi en satsning för att växa och vi söker i samband med det en erfaren Lantbrukssäljare, som kommer att få en central roll i Söderberg & Haaks fortsatta satsning på lantbruksmarknaden. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

Ansvar och arbetsuppgifter

Du erbjuds en utåtriktad, utvecklande och kvalificerad tjänst med många kontaktytor externt och internt. Du kommer att samarbeta med kollegorna på anläggningen i Kvänum samt med Söderberg & Haaks centrala resurser, främst produktcheferna och produktsupport.

Dina främsta ansvarsområden är att:

  • driva försäljningen av Söderberg & Haak Maskins produktprogram i ditt försäljningsområde
  • bygga och vårda kundrelationer
  • planera, leda och genomföra demonstrationer och kundevents

Delar av arbetstiden tillbringar du ute hos kunderna och du rapporterar till Platschefen för Kvänum.

Vid tillfällen kommer resor till leverantörer (i nuläget Tyskland och Danmark) att förekomma, ofta tillsammans med kunder.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning av lantbruksmaskiner alternativt av annan utrustning/utsäde till Lantbrukare. Erfarenhet av annan maskinförsäljning tillsammans med tidigare erfarenhet av lantbruk och/eller djurhållning är också en möjlig bakgrund. Du har ett teknikintresse och om du har en utbildning som Agronom eller Lantmästare ser vi det som en merit. Du har goda kunskaper i engelska och Office-paketet samt god datavana. Vidare har du förmågan och intresset att arbeta både operativt och strategiskt.

Du som person

Som person är du självgående, utåtriktad, drivande, orädd och affärsorienterad med ett sinne för detaljer. Du har förmågan att planera och arbeta strukturerat med ett tydligt mål- och resultatfokus. Du har lätt för att kommunicera, du är förtroendeingivande och har en positiv inställning och du är duktig på att utveckla och behålla bra affärsrelationer.

Företagsbeskrivning

Söderberg & Haak Kvänum AB är ett helägt dotterbolag till Söderberg & Haak Maskin AB har sitt huvudkontor i Staffanstorp och är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Söderberg & Haak ingår i en företagskoncern där Mellby Gård AB är moderbolag. Koncernen omsatte ca 9,4 miljarder kronor 2020.

Så söker du tjänsten
I denna rekrytering samarbetar Söderberg & Haak med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV.

Sista ansökningsdatum är måndag den 4 oktober 2021. Vi vill dock gärna ha din ansökan snarast möjligt, då urval och intervjuer kan ske löpande.

All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg, tack för din förståelse!

Vid frågor kan du kontakta antingen Seniorkonsult Mats Nordin eller Researcher Emma Herrlin på Academic Search International. Mats når du på 0707-51 67 40 eller mats.nordin@academicsearch.se och Emma når du på 0704-32 28 75 eller emma.herrlin@academicsearch.se.

Ansök här!

Ja, jag vill jobba hos er

När du anmäler dig till vårt nyhetsmail ”lediga jobb lantbruk”, så ger du samtidigt ditt samtycke till att vi skickar information om lediga tjänster. Vill du ha information om lediga tjänster på entreprenadsidan, besök vår entreprenadsida.

Du kan när som helst avregistrera dig från vårt utskick.

Den enda uppgift vi samlar in är ditt namn och din email-adress .