Lediga tjänster

Servicetekniker till Söderberg & Haak Linköping
Servicetekniker till Söderberg & Haak Staffanstorp
Servicetekniker till Söderberg & Haak Veddige

Söderberg & Haak i Veddige söker ny servicetekniker. Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst i ett stabilt och långsiktigt företag.

Om tjänsten

I rollen som servicetekniker arbetar du med service och reparationer av lantbruksmaskiner både på verkstad och ute på fält. Du följer serviceprocessen från början till slut, dvs från kundkontakt, felsökning, reparationer till registrering av arbetet.

Du utgår från Veddige eller din hemort och bedriver arbetet i verkstaden eller med din servicebil för att kunna bistå kunder direkt på plats. Tjänsten är omväxlande och utvecklande och innebär stor frihet under ansvar.

Tjänsten är på heltid och vi följer kollektivavtal.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av lantbruksmaskiner och har arbetat som servicetekniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik och svetsning är ett krav.

Då tjänsten innebär mycket resande med servicebil så är B-körkort ett krav och C-körkort är meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska då våra manualer är på engelska.

Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

Om verksamheten

Söderberg & Haak är en av Sveriges ledande privata aktörer inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken såsom Amazone, DALBO, Deutz-Fahr, Krone, Bomag och Komatsu. Läs mer på www.sodhaak.se.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag till jobb@sodhaak.se.

Har du frågor och funderingar så kontakta gärna;

Niklas Paulsson, Verkmästare
0340- 63 99 51, niklas.paulsson@sodhaak.se

Hittar du inte någon tjänst som passar dig?

Anmäl dig då till vårt jobbutskick så skickar vi ett email så fort som vi lägger ut en ledig tjänst.

Ja, jag vill jobba hos er

När du anmäler dig till vårt nyhetsmail ”lediga jobb lantbruk”, så ger du samtidigt ditt samtycke till att vi skickar information om lediga tjänster. Vill du ha information om lediga tjänster på entreprenadsidan, besök vår entreprenadsida.

Du kan när som helst avregistrera dig från vårt utskick.

Den enda uppgift vi samlar in är ditt namn och din email-adress .

Följ oss på