Söderberg & Haak och Storå Bil & Maskinservice AB utökar sitt samarbete och kan nu erbjuda maskinförsäljning, service och reservdelar för Deutz-Fahr i hela Närke.

Storå Bil & Maskinservice har sedan tidigare ansvarat för service och reservdelar för Deutz Fahr i delar av Närke. Företaget tar nu ett samlat ansvar för Deutz-Fahr i hela landskapet.

–  Det är glädjande att kunna utveckla samarbetet med Storå Bil & Maskinservice så att de dels tar ett större geografiskt ansvar för service och reservdelar och dels tar sig an försäljningen av Deutz-Fahr i området. Storå Bil & Maskinservice är sedan tidigare en uppskattad servicelämnare i sitt område, något som borgar för att kunderna ska bli nöjda när de nu utökar sitt område och tar sig an även maskinförsäljning, säger Jonas Jaenecke, vd för Söderberg & Haak.

FAKTA:
Söderberg & Haak Maskin AB har sitt huvudkontor i Staffanstorp och är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Söderberg & Haak ingår i en företagskoncern där Mellby Gård AB är moderbolag. Koncernen omsatte ca 6,2 miljarder kronor 2018/2019.

Storå Bil & Maskinservice AB startades 2011 av Niklas Lindström, Stefan Danielsson och Björn Källgren, som alla tre är delägare i bolaget. Företag är ursprungligen uppbyggt kring Bilservice, Maskinservice och Däckverkstad.

 För mer information, kontakta:
Jonas Jaenecke, VD Söderberg & Haak, jonas.jaenecke@sodhaak.se,  070 – 35 99 500
Niklas Lindström, niklas@storabilochmaskin.se, 0730 – 65 25 19