Krone excellent parts

När du investerar i en KRONE-maskin fås hög kvalitet och produktivitet. För att maskinen ska behålla sin topprestanda, ska endast tillverkarens originalreservdelar användas.

Alla KRONE reservdelar är perfekt anpassade och bibehåller den höga kvalitet som förknippas med KRONE-maskiner. Original reservdelar ger en kostnadsfördel för prestanda, kvalitet, livslängd samt underhålls- och reparationskostnader.

Tillförlitliga maskiner är nyckeln till en lyckad skörd. Se därför till att din KRONE-maskin alltid får original reservdelar, som tillverkats enligt korrekta specifikationer, för bästa prestanda och livslängd.

Original
Originaldelar passar din maskin exakt och garanterar en maximal livslängd. KRONE reservdelar garanterar perfekt driftsprestanda, vilket ökar skörd och effektivitet.

Forskning är framtiden
För att möta växande krav, forskar KRONE kontinuerligt för att förbättra maskiner och komponenter. Genom att välja KRONE reservdelar får du alltid de bästa delarna.

Din maskin är skyddad
Genom att använda KRONE reservdelar ser du till att alla säkerhetsfunktioner skyddar din maskin mot oönskade haverier. De perfekt anpassade delarna säkerställer problemfri drift av din KRONE maskin.

Tillförlitlighet
Du kan lita på KRONE: Service ligger varmt om hjärtat hos Krone.

Högsta standard
All personal som hanterar KRONEs maskiner och reservdelar, utbildas på högsta nivå.

Excellent tillbehör

Varumärket KRONE excellent är välkänt för högkvalitativa reserv-, slit- och förbrukningsdelar, en snabb och okomplicerad service samt ett brett utbud av balförpackningsmaterial som rundbalsnät, pressgarn och sträckfilm.

Men KRONE eftermarknadsservice erbjuder ännu mer.  På Krones mediabank finns utvalda tillbehör som t.ex:

  • professionella verktyg för din verkstad, som olika typer av knivslipningsmaskiner eller ”QuickChange” verktyget för extra snabba och bekväma knivbyten
  • excellent-sortimentet omfattar också tillbehör som underlättar reparationsarbete på fält, ett exempel är en sortimentsats som innehåller optimalt utvalda reservdelar (t.ex. sensorer, nipplar, pluggar mm.) och tillhörande specialverktyg för att kunna byta ut delarna snabbt
  • Sortimentet avrundas med ett antal användbara tillbehör som ofta kan behövas och passar även maskiner av andra fabrikat – inte bara för KRONE maskiner. Här hittar du snabbt och enkelt t.ex. en praktisk LED arbetsbelysning, ett startbatteri eller en reflextejp som markerar konturen på t ex följevagnen till en exakthack mm.

Reservdelskatalog agroparts

Med några få klick hittar du snabbt rätt del för din KRONE-maskin.

Har du en KRONE-produkt och behöver en passande reserv- eller slitdel? Inga problem! Under www.agroparts.com finns detaljerade reservdelskataloger för alla KRONE-maskiner! Registrera dig, helt utan förpliktelser, ange maskinbeteckning eller serienummer och öppna den aktuella reservdelskatalogen till just din maskin. Här hittar du snabbt och enkelt rätt reservdelsnummer tillsammans med kompletterande information om delen.