Upptäck SDF Smart Farming solutions: DEUTZ-FAHR-teknik för precisjordbruk

SDF Smart Farming solutions hjälper dig, med en svit av anpassningsbara digitala lösningar, att arbeta ännu bättre: fatta bra beslut för ditt företag, arbeta effektivare och mer precist samt att optimera din lönsamhet.

SDF Smart Farming-lösningar låter dig välja det paket av tjänster som passar ditt företags behov bäst samt håller allt beslutsfattande och data under kontroll.

SDF erbjuder produkter och tjänster som är perfekt anpassade till dagens lantbrukare, entreprenörer eller andra jordbruksoperatörers praktiska behov.

SDF GUIDENCE

All precision från satellitstyrning som underlättar arbete i fält

Automatiska styrsystem blir allt vanligare i traktorer och skördetröskor. Systemens enastående precision hjälper operatörer att spara resurser, öka produktiviteten och ta bättre kontroll över sitt arbete och den skördade produkten.

Genom att erbjuda en omfattande svit av produkter och tjänster för alla tillämpningar kan SDF Guidence låta dig välja den lösning som bäst passar ditt företags behov.

 

Läs mer

SDF DATA MANAGEMENT

Programvaran samlar och organiserar dina data, medan du fattar besluten

Hantering och analys av gårdens data utgör grunden för precisjordbruk.

SDF Data Management låter dig arbeta med våra produkter och med en kombination av flera oberoende applikationer, vilket säkerställer pålitlig dataöverföring och värdefull analys av maskin- och agronomisk data.

Med vår svit av programvaruapplikationer för precisionsjordbruk är du alltid i centrum av händelserna!

 

Läs mer

IMONITOR 3

Hanterar alla aspekter av ditt arbete från en enda, interaktiv skärm

iMonitor3 är en centraliserad gränssnitt för hantering av alla applikationer för precisjordbruk.

Den pekskärm som är monterad inom räckhåll på armlenet ger dig tillgång till och möjlighet att hantera en mängd olika funktioner: från ändkurvor till traktorinställningar, och från datahantering till visning av matningen från videokameror installerade på maskinen. Men det är inte allt.

iMonitor3 integreras perfekt med SDF-sviten av smarta jordbrukslösningar och fungerar som ett praktiskt gränssnitt mellan föraren, traktorn, redskapet och kontoret

 

Läs mer

ISOBUS

Koppla samman alla dina maskiner. ISOBUS låter dem kommunicera med varandra.

Alla smarta jordbruksklara DEUTZ-FAHR-jordbruksmaskiner använder kommunikationsprotokollet ISOBUS, den internationella standarden för kommunikation för jordbruksmaskiner.

Den standardiserade ISOBUS-protokollet säkerställer sömlös och problemfri kommunikation mellan traktorn och alla anslutna redskap, som till exempel en höbalarbetsmaskin, oberoende av redskapets märke.

ISOBUS låter dig fokusera på det som verkligen spelar roll: ditt arbete.

 

Läs mer

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kommer din närmaste Söderberg & Haak återförsäljare att kontakta dig.

Vi behöver information om ditt postnummer och ort så att dina uppgifter hamnar hos just din närmaste återförsäljare.

Genom att skicka in ditt email godkänner du att vi samlar in och lagrar din e-postadress, telefonnr och namn och detta kan komma att användas i marknadsföringssyfte. Du kan när som helst meddela att du inte längre vill ha information från oss.

SDF Smart Farming Solutions

Jag samtycker till att ni sparar mina uppgifter