Säljare lantbruksmaskiner Västra Götaland

Som säljare hos Söderberg & Haak får du en intressant och utvecklande roll där du kommer driva och ansvara för hela säljprocessen, från att boka möten till att följa upp och utveckla kunderna med mål att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du kommer få stöd i ditt arbete av duktiga och kundorienterade kollegor.

Kunderna återfinns inom lantbruk och du bearbetar dem inom ditt distrikt. Distriktet stäcker sig över Västergötland, Dalsland. Söderberg & Haak marknadsför och säljer etablerade varumärken som KRONE, Deutz-Fahr, Amazone och DALBO.

Du utgår ifrån ditt hemmakontor men har placeringsort och kontor i Kvänum där vi har vår anläggning och rapporterar direkt till försäljningschefen.

”Framtidsvisionen är att etablera våra varumärken i Sverige på samma nivå som de har på global nivå samt utveckla vår affärsmodell så den etablerar sig som ett självklart val för kunden.

Att vara ledare handlar för mig mycket om att coacha och stärka medarbetaren i sin roll i bolaget. På Söderberg & Haak jobbar vi tätt tillsammans i team som är knutna utifrån kundens behov.

Då bolaget är i en kraftig utvecklingsfas finns det framtida behov av nya tjänster dit vi gärna ser att vår medarbetare utvecklas mot. Vi erbjuder stor frihet under ansvar och uppmuntrar initiativtagande som utvecklar vår affär mot kund. ”

Michael Svanberg

– Michael Svanberg, försäljningschef

Om dig
Vi söker dig som är självgående, har ett stort eget driv och trivs med att jobba självständigt. Du har ett stort affärssinne, är kundorienterad och har lätt för att kommunicera. Vi värdesätter om du har goda kunskaper i lantbruks drift.

Då tjänsten innebär stort eget ansvar i arbetet ser vi att du trivs med det, samt har ett strukturerat och disciplinerat arbetssätt. Vidare tror vi att du är en positiv person som på ett naturligt sätt skapar förtroende och långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Kunskap inom lantbruk och lantbruksdrift eller maskinfunktioner.
  • Ett stort tekniskt kunnande och intresse för maskiner är meriterande
  • Flytande svenska i tal och skrift samt behärskar engelska
  • Goda vara i datorhantering
  • B-körkort

Vi erbjuder
Som säljare blir du en del av ett etablerat företag som erbjuder produkter av bästa kvalitet. Nu söker vi dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Rollen innebär stort eget ansvar samtidigt som du kommer ha ett nära samarbete med engagerade kollegor och deltagande på utbildningar och evenemang både i Sverige och hos våra leverantörer utomland.

Hos oss får du en självständig roll där du ansvarar för att bygga vidare på ett väletablerat kundunderlag. Vi har en öppen företagskultur med kunnigt, hjälpsamt och engagerat team, där laganda och att ha roligt på jobbet värderas högt. Vi erbjuder bra villkor med kollektivavtal samt en väl genomarbetad introduktion.

Kontakt och ansökan
För denna rekrytering ansvara Sven-Arne Andersson (platschef Kvänum) och Michael Svanberg (Försäljningschef), för frågor kontaktar du Sven-Arne på mob: 0722016365

Skicka in din ansökan via epost till svenarne.andersson@sodhaak.se . Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!