Skördetröskor

Tillförlitlig, bränsleeffektiv och trygg. 

Deutz-Fahr tröska C6205 är pålitlig och kompakt med hög produktivitet, en 5-skakare med beprövad teknik. Det är en tröska som behärskar alla grödtyper och passar medelstora lantbruk.

C7000-serien är pålitlig med hög produktivitet. Motorerna säkerställer hög prestanda på fältet genom SCR-teknik med AdBlue. Hyttkomforten har ytterligare förbättrats, för långa produktiva dagar. C7000-serien ger hög spannmåls- och halmkvalitet, maximal prestanda, tillförlitlighet och har lång livslängd.

C9300  består av två modeller. Dessa maskiner kännetecknas av hög produktivitet och mångsidighet, men även eleganta linjer. Kraftfulla motorer, utmärkt hyttkomfort, hög kapacitet, låg bränsleförbrukning och enastående tillförlitlighet.

Kontakta våra återförsäljare

Broschyr tröska C6000

Broschyr tröska C7000

Broschyr tröska C9000

Broschyr tröska C9300

Deutz-Fahr skördetröskor

Ta en närmare titt på våra tröskor

Teknisk data – Deutz-Fahr skördetröskor

skördetröskor från Deutz-Fahr -  C9306

Få ett personligt erbjudande


Kontaktformulär

* måste fyllas i
Jag önskar


GDPR
Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att Söderberg & Haak sparar mina uppgifter och att dessa kan komma att användas till eventuell framtida marknadsföring. Vi använder mailchimp som kontaktformulär. Genom att klicka på skicka, godkänner du att din information kommer att överföras till mailchimp för hantering