9-serien

Byggd för att förenkla ditt liv. Utvecklad för att förbättra dina resultat. 

År 2050 beräknas det finnas 9 miljarder människor som behöver mat och energi. Detta blir en stor utmaning, inte minst för jordbrukare, eftersom jordbruksarealen inte förväntas öka i samma takt då efterfrågan på jordbruksproduktion fördubblas. Detta kräver en ny generation maskiner som är starkare och effektivare i alla avseenden.

Deutz-Fahr har med 9-serien utvecklat en ultramodern, intelligent, högeffektstraktor som ger maximal produktivitet och driftseffektivitet, mycket tack vare unik manövreringskomfort, automatiserade rutinfunktioner och mest innovativa teknologin – och allt detta samtidigt som du får minimala driftskostnader.

LED arbetsbelysning med 47000 lumen, MaxiVision Cab II med 12,8” iMonitor 2.0 och den senaste tekniken inom precisionsodlingssystem, högeffektiva Steg IV-motorer från 295 till 336 hk, steglöst variabel TTV-transmission för exakta körhastigheter med perfekt anpassat motorvarvtal från 0,2 till 60 km/h, speciellt utvecklad framaxelfjädringssystem med våta skivbromsar för maximal säkerhet, 12000 kg lyftkapacitet för bakre trepunktslyft och elektriskt manövrerad motorhuv för snabb och enkel åtkomst till motorns servicepunkter, fantastisk design framtagen i samarbete med Italdesign Giugiaro. Varje enskild detalj i 9-serien TTV är högkvalitativ och bland de bästa på marknaden.

Teknisk data – Deutz-Fahr traktorer, 9-serien

Traktorhytt - Deutz-Fahr traktorer 9-serien - ultramoderna, högteknologiska och intelligenta traktorer.
  • Bekvämt förarsäte med dynamisk fjädring, klädsel i delskinn med en mängd justeringsmöjligheter.
  • Passagerarsäte med bekväm klädsel och stoppning som standard.
  • All belysning på traktorn manövreras via en panel på B-stolpen.
  • Klimatautomatik som standard, ställ bara in önskad temperatur i displayen sen sköter systemet resten.
  • Tre tipputtagsventiler manövreras via ett joysticksreglage.
  • Reglage för inställning och aktivering av kraftuttaget är ergonomiskt placerade på armstödet precis som reglagen för inställning av front- och bakre 3-punktslyft.
  • Den nya InfoCentre instrumentpanelen ger föraren information om traktorns driftsförhållanden, både analogt och digitalt.
  • Den nydesignade InfoCentre instrumentpanelen ger föraren information om traktorns driftsförhållanden, både analogt och digitalt.Traktorns körhastighet (framåt och bakåt), byte av körriktning, två farthållarhastigheter, Comfortip vändtegsautomatik, trepunktslyft och två tipputtagsventiler manövreras bekvämt och ergonomiskt från multifunktionsspaken på armstödet. Övriga reglage för tipputtagsventiler, motor, transmission och kraftuttag sitter bekvämt placerade på armstödet.