8-serien

Byggd för den professionella användaren.

Stark, tillförlitlig och uppkopplad arbetsmaskin.

Deutz-Fahr 8280 TTV är en driftsäker, stark och uppkopplad arbetsmaskin med perfekt teknologi, både för den professionella lantbrukaren som en maskinstation. Traktorn sätter ny standard för förarkomfort, transportprestanda och dynamiska köregenskaper. Den kraftfulla DEUTZ TTCD 6,1 motorn med dubbelturbo levererar mer kraft vid lägre motorvarvtal.

Tack vare förhållandevis låg egenvikt på 9,5 till 10,3 ton uppnås ett marknadsledande vikt/effekt-förhållande på 33 kg/hk. Den tillåtna totalvikten är hela 16 ton både för 40, 50 och 60 km/h-versionerna, vilket ger en nyttolast på hela 6,5 ton – unikt i denna storleksklass.

Nya funktioner ger högre förarkomfort och idealiska förutsättningar för långa arbetsdagar bakom ratten. Nya ”Smart Farming” teknologier, som SDF Fleet Management eller SR20 mottagaren, gör att 8280 TTV är väl rustad för framtiden.

 • Integrerad DAB antenn+ radio med handsfree och bluetooth
 • USB smartphone laddare
 • Smartphone hållare
 • Infästningsskena för extern redskapsmonitor
 • Klimatkontroll med extra luftmunstycken
 • Kylfack
 • Komfort-lädersäte med aktivt klimatsystem och 23 grader vridskiva
 • Fullt justerbart MaxCom-armstöd
 • Bekvämt instruktörssäte med läderklädsel
 • Luftfjädrad förarhytt

Kontakta våra återförsäljare

Hämta broschyr

Traktorhytt, Deutz-Fahr traktorer 7 serien

Ta en närmare titt

Teknisk data – Deutz-Fahr traktorer, 8-serien

Precisionsodling

Höjdpunkter

 • iMonitor3 som central monitor för guidning, datahantering, ISOBUS samt tilläggsfunktioner som Auto-Turn eller XTEND
 • Autostyrning med ny SR20 GNSS mottagare för högre precision
 • Fullt integrerade ISOBUS-funktioner inklusive sektionskontroll för 200 sektioner eller TIM
 • SDF Data Management för tillförlitlig datakommunikation via Agrirouter
 • Fleet Management för övervakning av viktiga traktordata och dokumentation.

LANTBRUK 4.0: FULLT UPPKOPPLAD.

För traktorerna i nya 7 TTV-serien erbjuds marknadsledande, intelligent teknik, så att arbetet ska kunna utföras exaktare, smartare och enklare.

Traktorerna kan utrustas med marknadsledande, intelligent teknik, för att arbetet ska kunna utföras exaktare, smartare och enklare. Automatiska styrsystem ökar förarkomforten avsevärt.

7 TTV-seriens modeller kan utrustas med de mest avancerade och sofistikerade autostyrnings- och telemetrisystemen. Centimeterprecision reducerar överlappningarna mellan kördragen, vilket sparar bränsle och arbetstid samt reducerar slitaget, både på traktor och redskap. De uppkopplingslösningar som  DEUTZ-FAHR erbjuder gör kommunikationen mellan kontoret och maskinerna ännu enklare.

Med det nya SDF Fleet Management-programmet får kunden total kontroll över de nya 7 TTV-modellerna. Med denna applikation kan kunden hålla full koll på traktorns position i realtid, var den än är. SDF Fleet Management kan också användas som ett effektivt verktyg för planering av underhåll, genom att använda dess anmälningsfunktioner och för att samla in data för prestanda och bränsleförbrukning.

Med SDF Fleet Management-applikationen kan återförsäljare alltid ge föraren support vid ev frågor eller problem som kan uppstå. Detta minskar stilleståndstiden och ökar driftsäkerheten.

Deutz-Fahr traktorer 7 serien - hög prestanda, maximal produktivitet och avancerade teknologi

XTEND-funktion, för styrning av redskap med ISOBUS UT, via surfplattan, även då du är utanför förarhytten.

 SDF Guidance: många funktioner som t ex Auto-Turn (automatisk vändtegsvändning) för högsta komfort

Vändtegsvändning med Auto-Turn och ComfortTip underlättar arbetet för föraren vid körning med t ex redskapskombinationer.

Få ett personligt erbjudande


Kontaktformulär

* måste fyllas i
Jag önskar


GDPR
Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att Söderberg & Haak sparar mina uppgifter och att dessa kan komma att användas till eventuell framtida marknadsföring. Vi använder mailchimp som kontaktformulär. Genom att klicka på skicka, godkänner du att din information kommer att överföras till mailchimp för hantering