8-serien

Byggd för den professionella användaren. 

Har du ofta långa arbetsdagar? Du är ”AlwaysOn” för att få arbetet utfört och då måste också traktorn vara ”AlwaysOn”.

Den nya 8280 TTV är en driftsäker, stark och uppkopplad arbetsmaskin med perfekt teknologi, både för den professionella lantbrukaren som en maskinstation. Traktorn sätter ny standard för förarkomfort, transportprestanda och dynamiska köregenskaper. Den kraftfulla DEUTZ TTCD 6,1 motorn med dubbelturbo levererar mer kraft vid lägre motorvarvtal.

Tack vare förhållandevis låg egenvikt på 9,5 till 10,3 ton uppnås ett marknadsledande vikt/effekt-förhållande på 33 kg/hk. Den tillåtna totalvikten är hela 16 ton både för 40, 50 och 60 km/h-versionerna,
vilket ger en nyttolast på hela 6,5 ton – unikt i denna storleksklass. Med ett brett utbud av utrustningsalternativ kan 8280 TTV skräddarsys efter olika kunders behov, från fältarbete till transportkörning, från vallodling till industriell användning. Dessutom lämpar sig 8280 TTV utomordentligt väl för allround användning på maskinstationer. Nya funktioner ger högre förarkomfort och idealiska förutsättningar för långa arbetsdagar bakom ratten. Nya ”Smart Farming” teknologier, som SDF Fleet Management eller SR20 mottagaren, gör att 8280 TTV är väl rustad för framtiden.

Teknisk data – Deutz-Fahr traktorer, 8-serien

Traktorhytt, Deutz-Fahr traktorer 7 serien

Driftsäkerhet.
Den nya 8280 TTV är #AlwaysOnYourSide för att trygga din framgång. Tillverkningen i DEUTZFAHR
LAND förenar överlägsen prestanda, högsta kvalitet och innovativ tysk teknologi. Oavsett arbetsuppgift förblir den nya 8280 TTV din trygga partner.

Dynamik och kraft.
Du är #AlwaysOnTask för att utföra arbetet. Med den starka 287 hk dubbelturbomotorn, max
körhastighet på upp till 60 km/h och en max tillåten totalvikt på 16000 kg, 2-varvs frontkraftuttag
och en framaxel med torra skivbromsar, är 8280 TTV en ytterst snabb och kompetent traktor.

Uppkoppling.
Du är #AlwaysOnTrack när du behöver det. Med ett flertal nya innovationer som SDF Fleet Management och den nya high tech SR20 mottagaren med Skybridge-teknik, blir den nya 8280 TTV en effektiv och precisionsstyrd arbetsmaskin.

Komfort.
Med långa arbetsdagar är du #AlwaysOnBoard. Den intelligenta framaxelfjädringen, den fjädrande förarhytten, den optimerade klimatkontrollen och det nya LED-belysningspaketet med 50000 Lumen,
gör den nya 8280 TTV så komfortabel att du aldrig vill stiga ur.