7-serien

Oöverträffad effektivitet

Nu fortsätter kampanjen på vår populära modell.

Kraftfull Deutz TCD 6.1 Steg 5 motor på 247 hk och 1072 Nm vridmoment. Transmission med unik verkningsgrad, ger lägre bränsleförbrukning och högre produktivitet.

Förarhytten är ordentligt åtskild från motorhuv för att minimera överföring av värme, vibrationer och buller. Den undre bakrutan är tillverkad av ljuddämpande glas vilket också bidrar till att max. ljudnivå endast är 69 dB(A) vidmaximalt motorvarvtal. MaxView-framruta, tillsammans med stora sidorutor och bakruta samt den smala och sluttande motorhuven, ger obehindrad runtom sikt vilket ger föraren optimal överblick av området runt traktorn.

Deutz-Fahr 7250 förenar den senaste, digitala tekniken med perfekt matchande, mekaniska komponenter av högsta kvalitet. Allt för maximal prestanda och högsta driftsäkerhet under alla arbetsförhållanden. Lantbruk 4.0 – fullt uppkopplad.

XTEND-funktion gör det möjligt att visa autostyrningsfunktion eller styra ett ISOBUS-redskap via en extern surfplatta, t ex en iPad.

IMonitor3. En innovativ monitor som ger total kontroll över både traktor och redskap.

Kontakta våra återförsäljare

Hämta broschyr

Ta en närmare titt på vår populära traktor

Vad säger en av våra kunder

”Efter att ha testkört Deutz-Fahr traktorer, så upptäckte vi direkt att detta var traktorer av hög kvalité, att traktorerna hade unik komfort tack vare den luftfjädrade hytten samt hade den senaste tekniken inom precisionsodling.”

” Valet blev då 2 st Deutz-Fahr 7250 TTV Warrior, som är fullutrustade med just detta – och mycket mer.

En annan stor anledning till att vi valde Deutz-Fahr, är den service som Söderberg & Haak lämnar, att vi får personligt bemötande och snabb återkoppling samt att man känner att vi som kund alltid är i fokus.”

Per och Mats Johansson på Östanbäck Lantbruks AB som ligger strax utanför Skänninge. De odlar 500 hektar spannmål, oljeväxter och bönor samt 40 hektar potatis.

Teknisk data – Deutz-Fahr traktorer, 7-serien

Precisionsodling

Höjdpunkter

  • iMonitor3 som central monitor för guidning, datahantering, ISOBUS samt tilläggsfunktioner som Auto-Turn eller XTEND
  • Autostyrning med ny SR20 GNSS mottagare för högre precision
  • Fullt integrerade ISOBUS-funktioner inklusive sektionskontroll för 200 sektioner eller TIM
  • SDF Data Management för tillförlitlig datakommunikation via Agrirouter
  • Fleet Management för övervakning av viktiga traktordata och dokumentation.

LANTBRUK 4.0: FULLT UPPKOPPLAD.

För traktorerna i nya 7 TTV-serien erbjuds marknadsledande, intelligent teknik, så att arbetet ska kunna utföras exaktare, smartare och enklare.

Traktorerna kan utrustas med marknadsledande, intelligent teknik, för att arbetet ska kunna utföras exaktare, smartare och enklare. Automatiska styrsystem ökar förarkomforten avsevärt.

7 TTV-seriens modeller kan utrustas med de mest avancerade och sofistikerade autostyrnings- och telemetrisystemen. Centimeterprecision reducerar överlappningarna mellan kördragen, vilket sparar bränsle och arbetstid samt reducerar slitaget, både på traktor och redskap. De uppkopplingslösningar som  DEUTZ-FAHR erbjuder gör kommunikationen mellan kontoret och maskinerna ännu enklare.

Med det nya SDF Fleet Management-programmet får kunden total kontroll över de nya 7 TTV-modellerna. Med denna applikation kan kunden hålla full koll på traktorns position i realtid, var den än är. SDF Fleet Management kan också användas som ett effektivt verktyg för planering av underhåll, genom att använda dess anmälningsfunktioner och för att samla in data för prestanda och bränsleförbrukning.

Med SDF Fleet Management-applikationen kan återförsäljare alltid ge föraren support vid ev frågor eller problem som kan uppstå. Detta minskar stilleståndstiden och ökar driftsäkerheten.

Deutz-Fahr traktorer 7 serien - hög prestanda, maximal produktivitet och avancerade teknologi

XTEND-funktion, för styrning av redskap med ISOBUS UT, via surfplattan, även då du är utanför förarhytten.

 SDF Guidance: många funktioner som t ex Auto-Turn (automatisk vändtegsvändning) för högsta komfort

Vändtegsvändning med Auto-Turn och ComfortTip underlättar arbetet för föraren vid körning med t ex redskapskombinationer.

Få ett personligt erbjudande


Kontaktformulär

* måste fyllas i
Jag önskar


GDPR
Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att Söderberg & Haak sparar mina uppgifter och att dessa kan komma att användas till eventuell framtida marknadsföring. Vi använder mailchimp som kontaktformulär. Genom att klicka på skicka, godkänner du att din information kommer att överföras till mailchimp för hantering


Traktorhytt, Deutz-Fahr traktorer 7 serien