6C

Lika mångsidig som lantbruk kan vara

Deutz-motorer, effektresurser utöver det vanliga

Smidighet, komfort och lättkörd är grundpelarna i den nya 6C-serien.

3 modeller (6115C, 6125C och 6135C), 3 olika transmissioner (PowerShift, RVShift och TTV) och många utrustningsalternativ ger kunden valmöjlighet att konfigurera modellerna efter sitt eget behov. Traktorerna har inte bara kompakta dimensioner utan också, tack vare den nya TopVision-förarhytten med endast 4 hyttstolpar, optimal sikt och imponerande hydraulflöde för högsta prestanda, vilket är viktigt inte minst vid arbete med frontlastare.

6C-serien är utrustad med 4-cylindrig DEUTZ steg V-motor, som arbetar effektivt oavsett arbetsuppgift. Optimal prestanda och driftsekonomi är utmärkande egenskaper hos de tre modellerna, som sträcker sig från 120 hk på 6115 C upp till 136 hk på 6135 C. För kraftuttags- och transportarbeten har alla modellerna en boost-funktion som ökar effekten med upp till 7 hk, vilket gör att t ex 6135 C uppnår en maximal effekt på 143 hk.

Ta en närmare titt

Teknisk data – Deutz-Fahr traktorer, 6C

Få ett personligt erbjudande


Kontaktformulär

* måste fyllas i
Jag önskar


GDPR
Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att Söderberg & Haak sparar mina uppgifter och att dessa kan komma att användas till eventuell framtida marknadsföring. Vi använder mailchimp som kontaktformulär. Genom att klicka på skicka, godkänner du att din information kommer att överföras till mailchimp för hantering