5D-serien

En traktor som är lika mångsidig som ditt arbete

Återförsäljare

Deutz-Fahr 5 D finns i tre olika modellserier: 5 DV, 5 DS och 5 DF. Den största skillnaden mellan de olika serierna är traktorernas bredd. Detta för att uppfylla olika användningsbehov.

Skräddarsy din traktor
Traktorserien sträcker sig från 80 till 115 hk, med 3- eller 4-cylindriga motorer. Här finns möjlighet att specificera traktorn exakt efter olika kunders behov och önskemål – med olika transmissionsalternativ, val av motoralternativ, mekaniskt- eller elektroniskt styrda 3-punktslyftar, olika kraftuttagsalternativ och olika hjulutrustningar.

Blågrunds Fruktodlingar har nyligen investerat i en smalspårig traktor från Söderberg och Haak och den fungerar utmärkt upp och ner för deras odlingar. Den nyinköpta Deutz-Fahr 5100 DS, med en påkopplad spruta, underlättar odlingsarbetet för Mikael och hans personal, som tycker att traktorn är väldigt bekväm att både sitta i och köra.

Eftersom alla som jobbar på odlingen är rätt långa, fick man hjälp med att flytta växelspaken, så att den inte skulle slå i deras ben. Man kommer lite senare även att få hjälp att koppla in en elektrisk kontakt för att kunna sätta på en ramp. Läs hela artikeln här.

Traktorer med maximal teknologi och ergonomi i minsta möjliga förpackning

Teknisk data – Deutz-Fahr traktorer, 5D-serien

Traktorhytt - Deutz-Fahr 5D-serien, traktorer med maximal teknologi och ergonomi
Bilden visar hytt för TTV-modeller
R

Lantbruk

R

Grönyta