5D-serien

En traktor som är lika mångsidig som ditt arbete. 

Deutz-Fahr 5 D finns i tre olika modellserier: 5 DV, 5 DS och 5 DF. Den största skillnaden mellan de olika serierna är traktorernas bredd. Detta för att uppfylla olika användningsbehov.

Skräddarsy din traktor
Traktorserien sträcker sig från 80 till 115 hk, med 3- eller 4-cylindriga motorer. Här finns möjlighet att specificera traktorn exakt efter olika kunders behov och önskemål – med olika transmissionsalternativ, val av motoralternativ, mekaniskt- eller elektroniskt styrda 3-punktslyftar, olika kraftuttagsalternativ och olika hjulutrustningar.

Blågrunds Fruktodlingar har nyligen investerat i en smalspårig traktor från Söderberg och Haak och den fungerar utmärkt upp och ner för deras odlingar. Den nyinköpta Deutz-Fahr 5100 DS, med en påkopplad spruta, underlättar odlingsarbetet för Mikael och hans personal, som tycker att traktorn är väldigt bekväm att både sitta i och köra.

Eftersom alla som jobbar på odlingen är rätt långa, fick man hjälp med att flytta växelspaken, så att den inte skulle slå i deras ben. Man kommer lite senare även att få hjälp att koppla in en elektrisk kontakt för att kunna sätta på en ramp. Läs hela artikeln här.

Teknisk data – Deutz-Fahr traktorer, 5D-serien

Traktorhytt - Deutz-Fahr 5D-serien, traktorer med maximal teknologi och ergonomi

Bilden visar hytt för TTV-modeller