I mitten av januari tillträdde Kent Lekander rollen som maskinsäljare för Söderberg & Haak i Värmland och till att börja med kommer han att fokusera på försäljningen av Deutz-Fahr. Kent är ett välkänt ansikte i branschen och har mycket god produktkännedom om det tyska premiummärket.

Deutz-Fahr är bra traktorer med erkänt hög kvalitet och låga drifts- och bränslekostnader, vilket är viktigt, inte minst nu, i dessa tider., säger Kent.

Han fortsätter: Genom våra serviceverkstäders ökade mobilitet får varje maskinägare i landet, tillgång till snabb service oberoende av var de befinner sig, vilket är en viktig faktor.

– Vårt arbetssätt går ut på att det ska finnas nya maskiner i lager, traktorer som är färdigutrustade och direkt kan levereras. Vi vill möta kundernas behov snabbt och effektivt.  Vi har också en rullande orderingång hos tillverkaren där vi kan göra kundanpassning direkt från fabrik, i de fall en kund önskar en speciell utrustning. Snabba leveranser innebär konkurrensfördelar och det är självklart något att ständigt sträva efter, säger Tobias Lundgren, produktchef Deutz-Fahr.

Kent kommer att bli en tillgång i Söderberg & Haaks säljstyrka och med sin långa branscherfarenhet samt trevliga personlighet blir han en viktig resurs i vårt team, avslutar Tobias Lundgren.

 

Kontaktuppgifter

Säljare Deutz-Fahr Värmland
Kent Lekander
Tel: 073-07 59 770
kent.lekander@sodhaak.se